Idrætslinjen

Idrætslinjen

Er du fuldstændig tosset med sport, idræt og udeliv? Kan du på ingen måde vælge, hvilken sportsgren der er din favorit? Så skal du med på idrætslinjen. Vi elsker idræt og fællesskabet, der følger med det. Du får mulighed for at opdage nye idrætsgrene og forbedre dine personlige og sportslige kompetencer i et legende fællesskab.

Skills

Energi

100%

Klippe-klistre

12%

Holdånd

85%

Vandhund

67%

Dyrk din indre atlet

Vi sætter fokus på din personlige, idrætslige udvikling og giver mulighed for fordybelse.

Læs mere

Måske vil du gerne være bedre til at løbe eller bare komme i bedre form? I løbet af året får du mulighed for at vælge et fordybelsesområde, som du ønsker at give lidt ekstra og intensiv opmærksomhed. I samarbejde med din underviser får du derfor lov til at nørde en side af idrætten i en periode.

Luk

Bliv en bedre træner

Drømmer du om at dele din begejstring for sport? Vi udfordrer dig gennem elevundervisning.

Læs mere

Som brødre vi dele - og du lærer det hele. Gennem elevundervisning kommer du til at stå i spidsen for at lære dine medstuderende dine yndlingssportsgrene. Det kan enten være i grupper eller alene, at man i løbet af året udfordres til at introducere og planlægge et kort undervisningsforløb. Måske du en dag får lyst til at bruge den erfaring i foreningslivet rundt om i Danmark?

Luk

"Udfordrende"

"Jeg valgte idrætslinjen, fordi jeg synes den bød på noget lidt anderledes sport. En god måde at udfordre ens grænser, og så er det sjovt og spændende at prøve noget nyt.”

Juliane - 9. kl.

Idrætsrejse til Barcelona

Vi pakker rygsækken og drager på en aktiv oplevelsesrejse til middelhavet

Læs mere

Her skal vi lære nyt, se nye sider af idrætten og sætte vores evner og egen fysik i spil. Kort sagt skal vi have "en på opleveren", så vi får fælles oplevelser at bygge videre på i linjefagstimerne, når vi vender hjem. Der vil både være tid til nørderi, fordybelse, frisk luft og sport, men selvfølgelig også til hygge, afslapning, nyt, spændende mad og venner!

Luk

Ude godt. Punktum!

Vi tager ud under åben himmel, når vi dyrker sport, tænder et bål eller samles om idrættens aktiviteter.

Læs mere

En hel dag på mountainbike, på golfbanen eller ned ad åen i kano - lyder det ikke forfriskende? Vi tager selvfølgelig også på vores egen overlevelsestur, hvor vi cykler, finder rundt med kort, klatrer, kører go-cart og overnatter under stjernerne. Når vi er ude, rykker vi lidt tættere sammen og bruger alle pauser til at se os omkring og ikke mindst se hinanden. Så pak røgvenderen og kom med!

Luk

Idræt i alle former

Kanosejlads, kinball og kroket! Se nogle af de mange aktiviteter vi afprøver her.

Læs mere

Vi kan slet ikke lade vær med at afprøve nye idrætsgrene - og helst de lidt mere specielle af slagsen. Nogle fordyber vi os i og arbejder med 2-3 gange, mens vi kun prøver andre en enkelt gang. Du behøver ikke være atlet, og der er ingen optagelsesprøve. Du skal bare have lyst til at afprøve forskellige aktiviteter. Du vil helt sikkert få nye favoritter; Ultimate, spinning, floorball, basketball, baseball, lacrosse, kinball, tchoukball, soft-tennis, orienteringsløb, GPS-løb, cirkeltræning, idrætslege, kanosejlads, skydning, svømning, klatring, spinning, kroket og meget mere.

Luk

"Det fedeste fællesskab"

"Jeg synes, det bedste ved idrætslinjen er, at vi også selv kan komme med forslag til, hvad vi skal lave. Så tager vi lige en tur i svømmehallen osv. Man prøver en masse nye ting og kommer ud i det fri og får det fedeste fællesskab."

Lucas - 9. kl.

Stoof

Linjelærer

Idrætsfreaken som aldrig sidder stille eller går i vejen for en udfordring. Han er uddannet i militæret, og derfor er der ikke mange fysiske udfoldelser, eller kampe du kan vinde over ham i. Men bare rolig han hiver dig ikke igennem noget, du ikke kan klare, men udfordrer dig på dit niveau. 

 

SKILLS

Udholdenhed

95%

Frimærkesamling

8%

Gennemtrængende stemme

72%

Anders Poulsen

Linjelærer 

Han er idrætsfreak og har speciale i idræt fra universitet, og al den viden bruger han på linjen. Og så ved han alt om kroppens anatomi, og hvordan man bruger den bedst muligt. Anders er derfor også ham, du du altid kan gå til, hvis du har fået en skade.

Skills

Kondition

94%

Vredesudbrud

1%

Eventyrlysten

100%

Faciliteter

Læs mere