Bliv elev

Få en rundvisning

Efterskolernes dag i september blev afviklet virtuelt pga. corona. Derfor kan du i videoen nedenfor få en virtuel rundtur, som blev optaget på dagen.
Overvejer du om Sydvestjyllands Efterskole er noget for dig og ønsker en ekslusiv rundvisning, er du altid velkommen til at ringe til kontoret på 75174299
- VI VIL SÅ GERNE HAVE BESØG AF DIG!

Psssttt - Se den virtuelle rundvisning nedenfor

Afspil video

Med på holdet?

Vi vil elske at dele hverdagen med dig! Tilmeld dig her og bliv en del af fællesskabet på Sydvestjyllands Efterskole allerede i dag.

Det koster 100,- kr. pr. skoleår, du tilmelder dig. Beløbet opkræves til sidst i tilmeldingsmodulet - så hav dankortet klart!

Venteliste

Det koster 100 kr. at tilmelde sig hvert skoleår. Har vi ikke plads netop nu, sætter vi dig selvfølgelig på ventelisten. Selvom du er langt nede på ventelisten - så fortvivl ej! Mange vælger nemlig at tilmelde sig flere efterskoler. I efteråret betaler alle, der ønsker at gå på skolen det kommende år et indmeldelsesgebyr på 2000 kr og i maj første rate, så vi kan få sat det endelige elevhold. Se på linket nedenfor om vi har plads på skolen.

Se her

Vil du vide mere om hvad det koster og dine muligheder for støtte

Læs her