Den sporty

Den sporty

Dine ben tripper, du har allerede klædt om, og venter bare på at fløjten lyder. Vi har kridtet banen op til sportsnørder i alle afstøbninger og giver dig rig mulighed for at få sved på panden.

Idræt og sundhed

Her får du dit ugentlige træningspas.

Læs mere

Vi vil arbejde med styrketræning og konditionstræning, men uanset om du gerne vil opnå bedre kondition, større muskler eller et andet specifikt mål, vil vi sammen lave en træningsplan, som gerne skulle føre dig til målet. For at du får noget ud af faget, er det vigtigt, at du har interesse for træning, og du har en vilje til at gennemføre din planlagte træning.

Luk

Badminton

I valgfaget badminton kan du først og fremmest få spillet en masse badminton.

Læs mere

Du kan vælge det, selvom du aldrig har prøvet det før, og udgangspunktet er, at det skal være hyggelig motions-badminton, men der bliver også plads til at give den gas og blive bedre. Du kan få både individuel undervisning og gruppeundervisning.

Luk

Ketchersport

Finder vi en bold - slår vi til den

Læs mere

I dette valgfag slår vi til en masse bolde. Du vil prøve kræfter med mange forskellige former for ketchersport som tennis, bordtennis, padle m.m. Alt sammen for at introducere dig til andre typer spil og for at optimere dine evner. 

Luk

Løb

Kridt løbeskoene og så bare derudaf

Læs mere

Vi øver løbestil, intervalløb og i det hele taget forbedre kondien. Du kommer til at løbe hurtigere, og længere end du drømte om du kunne. Og måske deltager vi et løb.

Luk

Padel

Vi slår til bolden i verdens hurtigst voksende idrætsgren

Læs mere

Vil du blive bedre til at dyrke en hurtig sport? Det kræver taktisk snilde, udholdenhed og viljestyrke.

I den lokale Padel klub låner vi faciliteter i et helt nybygget anlæg

Luk

Fodbold

Om du kan spille fodbold er ligegyldigt, bare du har lysten til og gejsten for spillet.

Læs mere

Der vil være skudtræning, småspil og øvelser, som fremmer spilforståelsen. Vi deltager i turneringer i JBU-regi og selvfølgelig også mod andre efterskoler til stævner. I vinterhalvåret foregår træningen næsten altid indendørs, hvor vi målbevidst arbejder frem mod et af årets højdepunkter: DM i indefodbold.

Luk

Flagfootball

Flagfootball er en form for amerikansk fodbold. Her er det vigtigt, at man kan lide at løbe, lyst til at lære et nyt spil, taktik og regler.

Læs mere

Du er med til at udvikle spillet og lægge strategier for, hvordan spillet skal spilles. Alle kan være med, både piger og drenge. Vi vil være udenfor hele året, så du skal ikke være sart. Hvis du kan lide at blive beskidt og ikke er bange for jord under neglene, så er Flagfootball lige noget for dig.

Luk

E-sport (CS:GO)

Er du den bedste fragger?

Læs mere

Her samles gamere, som er optaget af at udvikle deres spil og blive bedre til CS. Vi kommer til at arbejde med strategi og samarbejde – og vi vil selvfølgelig deltage i turneringer bl.a. mod andre efterskoler.

Luk

Håndbold

Håndbold er for både drenge og piger.

Læs mere

I træningen vil vi fokusere på skudtræning, finter, forsvars- og angrebsspil, taktik og fysisk træning. Vi deltager også i en efterskoleturnering hen over vinteren. Alle der har lyst kan være med, og det kræver ikke, at du har spillet tidligere.

Luk

Volley

Vi elsker volley! Her får du lært den grundlæggende teknik, og der er gode muligheder for, at du oplever glæden ved spillet og gør store fremskridt.

Læs mere

Der vil blive oprettet skolehold for både drenge og for piger, som møder andre skoler og deltager i efterskolernes turnering. Du vil komme til at spille kamp, hvis du ønsker det, uanset hvad du kan i forvejen. De seneste 10 år er vi nået langt til både DM for efterskoler og klubhold.

Luk

Ultimate

Ultimate er kaldt den ultimative holdsport. Det foregår ikke med en bold, men med en frisbee.

Læs mere

I løbet af året vil vi arbejde med at forbedre vores kaste- og gribeteknik samt taktik. Du behøver ikke være en god fodboldspiller, for at være formidabel til ultimate. Sporten er for dig, der synes, det er sjovt at kaste med frisbee og godt kunne tænke sig at blive god til et lidt mindre udbredt spil. I 2019 vandt vi DM i Ultimate for efterskoler.

Luk

Spring

SE har investeret i egne springredskaber, så valgholdet kører i SEs egen hal.

Læs mere

Springgymnastik er for både piger og drenge. Vi arbejder både med teknisk og fysisk træning, samt øver grundspring på både bane og trampolin for at kunne sammensætte forskellige springkombinationer. Du behøver ikke have erfaring med springgymnastik, men du skal have lyst til at blive udfordret gymnastisk. Ind imellem besøger vi måske et af de lokale springcentre.

Luk

Svømning

Spring i bassinet og nå nye dybder.

Læs mere

Kun 1,5 km fra skolen ligger Bramming Svømmehal og har de perfekte rammer for undervisningen. Faget består både af øvelser, selvtræning, hygge og masser af vandpjaskeri.

Luk

Dans og bevægelse

Sved på panden til fede rytmer!

Læs mere

Dette valgfag er for alle, der kan lide at bevæge sig til musik - uanset om man en garvet stepdanser eller nybegynder. Vi skal se på, hvordan en dans er bygget op, lære hvordan man kan udtrykke sig gennem bevægelse og øge vores kropsbevidsthed og kontrol. Vi skal lære andres koreografier og stilarter og selv lave vores egne danse og genremix.

Luk

Spikeball

Bounce, bløde bolde og brilliante moves

Læs mere

Fire mand om en cirkel med en lille bold - skulle det være sjovt. Ja, det er MEGA sjovt. Spikeball er et fantastisk spil, hvor du bruger kroppen og skal bevæge dig lynhurtigt. Og så er du aldrig alene, men altid sammen med en partner. 

Luk

Golf

Det perfekte slag, pletskud og potter

Læs mere

Lige i "baghaven" til efterskolen ligger den lokale golfklub. Sammen med dem udbyder vi dette valgfag, hvor de stiller professionelle instruktører til rådighed. Uanset niveau vil du udvikle dig. 
Der vil være en lille form for brugerbetaling - men så vil du også kunne bruge golfbanen i fritiden. 

Luk

Kan du ikke få sport nok

Vælg idrætslinjen