Krealinjen

Krealinjen

Tænker du i billeder og elsker at fordybe dig i kreative projekter? Nyder du at give form, farve og liv til ting, du skaber med dine hænder? Er din hjerne lige så krøllet som en puddel? Så kom med i kælderen! Her har vi indrettet en legeplads, hvor kreative sjæle frit kan boltre sig. Intet er rigtigt, og intet er forkert, når vi tager penslen i hånden. Kun fantasien er din grænse - og vi gør alt for at inspirere den.

Skills

Farvekendskab

63%

Atletik

3%

Fordybelse

82%

Hyggegen

100%

Alle er kreative!

Ja, det tror vi faktisk på. Derfor kan du være med uanset dit niveau.

Læs mere

Har du mod på at udfordre alle dine kreative sider - også dem du ikke vidste, at du havde? I kreakælderen bliver du udfordret præcis på dit niveau. Her skal man ikke kunne noget bestemt for at være med. Vi arbejder nemlig med så mange forskellige materialer, at ingen kreativ sjæl vil have chancen for at være mester i dem alle. Med din kreativitet og stædige side vil du kunne skabe store kunstværker.

Luk

Nye teknikker og materialer

Fra det bløde stof til den hårde beton. Kom med i et kontrastfyldt univers.

Læs mere

I løbet af året undersøger vi så mange forskellige materialer og teknikker som overhovedet muligt. Fra de hurtige små-projekter som flowpaint og water marbling, der lige skal prøves af til de længere forløb med leret eller glasueren under neglene. Vi arbejder med stof, kul, ler, tegning og selvfølgelig lærer du at håndtere værktøj som pensler, symaskine, saks og lim.

Luk

"Jeg får lov til at være mig selv"

"Krea er et sindsyg hyggeligt linjefag, hvor man bare får lov til at være sig selv! Vi hygger en masse, laver en masse sjove og udfordrende kreative ting, hører musik og så har vi jo Mette, så hvad er der at klage over?

Caroline - 10. kl.

Redesign og genbrug

Fra skrot til slot, fra skrald til lampe eller fra ubrugelig til genbrugelig! Dét er hverdagskost for en kreatosse.

Læs mere

Nogle kalder det upcycling. Vi kalder det at give ældre materialer et nyt liv, form eller farve. Det kan f.eks. være at lave en lampe af en gammel gryde eller en avis fra 80’erne. En smuk tallerken bliver til et ur og et retro slips til en moderne butterfly. Vi kan finde på at optimere gamle møbler med nye mønstre eller farver, så selv din far vil sige “næh, hvor smart”. Du får helt sikkert noget unikt med hjem!

Luk

SE’s bedste portrætmaler

Fra den fine detalje i øjet til de helt store penselstrøg. Vi øver os i at fremstille mennesket i portrætform.

Læs mere

Vi øver os i at gengive det, vi SER, og ikke det, vi TROR, vi ser! Vi øver os i at fremstille realistisk og på at finde din helt egen stil. Du vil lære at bruge skygger, som er altafgørende for, at portrættet kommer til at ligne din model. Om du bruger blyant, akvarel, akryl eller oliemaling, så handler det om at se, at udholde, at starte forfra før du kan skabe.

Luk

Linjefagstur til Barcelona

Vi pakker penslen, og tager på en kunstnerisk inspirerende tur med tog til Barcelona.

Læs mere

Her skal vi lære nyt, se nye sider af kunsten og sætte vores evner og egen kreativitet i spil. Kort sagt skal vi have "en på oplevere"’, så vi får fælles oplevelser at bygge videre på i linjefagstimerne, når vi vender hjem. Der vil både være tid til nørderi, fordybelse, kreative fortolkninger og inspiration, men selvfølgelig også til hygge, afslapning, nyt, spændende mad og venner!

Luk

"Krea er mit frirum"

"Jeg har valgt krea, fordi jeg elsker at være kreativ, og jeg føler det er et frirum for mig. Enhver kan melde sig på krea, uanset køn eller kreativitet”

Maria - 10. kl.

Line Friis

Linjelærer

Hun er kreativ som få og kan få det bedste frem i dig og dine projekter. Line er ikke kun kreativ med hænderne, men er også en dygtig musiker og komponist og har bl.a. skrevet børnesangen: "Grøn som en abe". 

Multikunstner

89%

Drible-evner

26%

Strikning

100%

Mette Lind

Linjelærer

I hendes hænder bliver kiksede blyantsstreger til smukke malerier og lerklumper til stentøj. Hun er en kreativ sjæl, der altid har en god idé til et nyt, spændende eller mystisk projekt - og så er hun ”hygger” udover alle grænser.

Skills

Portrætlighed

100%

Boldtække

17%

Hyggegen

94%

Fyld dit skema med kreativitet

Læs mere