Projekt 10

Projekt 10

I Projekt 10 skubber vi karaktererne til side og satser på hardcore udvikling i arbejdet med forskellige temaer. Alt sammen for at dygtiggøre dig og gøre dig klar til livet efter efterskolen. Vi arbejder med projekter på tværs af alle fag, når vi laver film, drama, fremlæggelser, fysiske produkter og gruppearbejde. På den måde får du lov til at sætte dine personlige fagligheder i spil, når vi tager udgangspunkt i dine evner og interesser. Vil du blive udfordret? Helt sikkert! 

Prøvefri 10. klasse

Vi dropper karaktererne og giver plads til feedback og fordybelse!

Læs mere

”Projekt 10” er prøvefri. Det fritager os fra at skulle nå et bestemt pensum, og sætter dig fri til at fordybe dig. Det betyder ikke, at det faglige indhold i undervisningen bliver på et lavere niveau – snarere tværtimod. Du får løbende en bredere evaluering og feedback på dit arbejde, så du ved, hvordan du udvikler dig, og hvor du kan blive bedre. På den måde bliver du rustet til erhvervslivet, der altså ikke giver dig karakterer for dit arbejde.

Luk

"Bliv klar til din ungdomsuddannelse"

"Du kan være sikker på at få en solid, faglig undervisning gennem Projekt 10, som vil gøre dig klar til din ungdomsuddannelse."

Line - lærer

Indsigt

Du kan så meget mere end du tror!

Læs mere

To timer om ugen vil gerne skubbe til dig og dine grænser - for du kan mere end du tror! 
Vi stiller dig ud til kanten og hjælper dig med at hoppe ud i det, der er svært for dig. Og det er forskelligt hvad det er. For nogen er det at spise en bestemt ting, klatre højt op, skulle råbe, kæle med en øgle og meget andet.

Glæd dig - du bliver klogere på dig selv. 

Luk

Projektuger

I løbet af året har flere projektuger fx. demokratiuge, Unge Forskere (hvor vi de sidste to år har haft elever i finalen) og ikke mindst afslutningsugen hvor du vil arbejde frem mod dine kommende jobdrømme. 

Læs mere

Luk

The next level

Du bliver helt sikkert klogere 

Læs mere

Du har lige afsluttet 9. kl., og derfor tager Projekt10 undervisningen til "The next level". Vi bygger ovenpå det, du allerede ved i de obligatoriske fag: Dansk, Matematik, Fysik, Idræt, Engelsk og Tysk, som du fortsat skal have.

Luk

Din personlige mentor

Du vil udvikle dig - men ikke alene

Læs mere

Alle eleverne på Projekt10 får tilknyttet en lærer som mentor, som nogle gange vil skubbe til dig andre gange trøste dig, hvis noget gik skævt. Den lærer kender dig særdeles godt og gennem samtaler være med til at udvikle og dygtiggøre dig. 

Luk

Udsyn

Se mere af verden og Bibelen

Læs mere

Som elev på Projekt10 får du også de to særlige fag: Udsyn og Bibelkundskab. Begge fag har til formål at gøre dig nysgerrig på mere og klogere på livet. I Bibelkundskab skal I lærer mere om Bibelen, dens tilblivelse og univers og i Udsyn blive klogere på verdenen sammen og diskutere aktuelle begivenheder. Begge fag for at gøre dig klogere på dig selv. 

Luk

Signaturfag og klasser

Signaturfaget er 8 lektioner om ugen, hvor du og dine klassekammerater særligt vil fordybe jer i en bestemt retning.
Du kommer til at gå i klasse med dem, der også har valgt det samme signaturfag.
Faget kommer derfor også til at præge den øvrige klasseundervisning - altså sætte sin signatur på undervisningen. 

Business

Penge, pitch og personlighed

Læs mere

I Business vil du lærer mere om økonomi, markedsføring, innovation og meget andet. Alt sammen for at gøre dig klogere på hvordan en virksomhed er bygget op, hvordan man bedst kommer igennem med et budskab og hvilke mekanismer der styrer meget af det, vi foretager sig. 

Luk

Afspil video

Hands-On

For dig der gerne vil have fingerne i alt 

Læs mere

I Hands-On har vi en praktisk tilgang til at lære. Vi skal altså ikke bare tale om det - vi skal røre ved det, bevæge os i det og måske bygge det. Vi skal besøge lokale virksomheder og erhvervsskoler, for at løse konkrete problemstillinger sammen med dem. Og så skal vi skabe spændende produkter i skolens værksteder og Makerspace. 

Luk

Afspil video

"Det er mega fedt"

“I Projekt 10 laver vi en masse forskellige ting, og det er mega fedt. Lærerne gør timerne så spændende som muligt, så vi ikke sidder og går død i skolebøger, og det synes jeg fungerer helt vildt godt”.

Kesia - 10. kl.

Human

Vi undersøger mennesket i dig, mig og alle de andre.

Læs mere

Har du spørgsmål til mennesket, samfund, individ og fællesskab, så er det her, du får lov at stille dem. I human leder vi efter svar i de humanistiske fag som dansk, samfundsfag, historie, kristendom og psykologi krydret med kreative undervisningsformer. Vi har fokus på dannelse, når vi udfordrer dig som menneske, og du kommer til at bruge dig selv - både med tanke og krop.

Luk

Afspil video

Science

BANG, Pythagoras, Pliiing* og er jorden virkelig rund?

Læs mere

I Science træner vi specifikke kompetencer inden for teknik, naturvidenskab og matematik. Vi holder os tæt på virkeligheden og øver os i at omsætte ideer til konkrete produkter gennem innovation, eksperimenter og entreprenørskab. Vi deltager også i landsdækkende konkurrencer (Unge Forskere eller NextLevel), hvor vi skal vise vores skills frem og konkurrere mod andre skoler.

Luk

Afspil video

Sprog

Por favor, Möchten Sie language learning?

Læs mere

Gør dig klar til at blive stærk i både engelsk, tysk, grammatik og måske endda spansk. I sprog arbejder vi med kendskab og kundskaber inden for sprog. Du vil opleve, at dit ordforråd bliver større, så du kan føre en længere meningsfyldt samtale. Vi forbedrer dit skriftsprog og diskuterer tekster, du aldrig troede, du skulle forstå. Og så tager vi selvfølgelig et kig på landenes historie, kultur og samfund generelt.

 

Luk

Afspil video

Hvad får du ellers

Tjek vores rejser