9. S

9. S

Velkommen til en klasse hvor der virkelig er plads til dig! Vi har halveret antallet af elever og tredoblet antallet af lærere, så du får lidt ekstra hjælp på vej mod din 9. klasses eksamen. Her får du de fag, du allerede kender fra folkeskolen pakket ind i mere tid, plads og personlig støtte. Vi ønsker, at du skal få en skole-succes og hjælper dig med at sætte dig mål, du rent faktisk kan nå.
Har du afsluttet din 9. klasse, er det også muligt at tage 10. klasse her.

Undervisning skræddersyet til dig

Ingen er ens, og derfor sørger vi for at undervise dig præcis på dit niveau.

Læs mere

Forstår du bedst matematikken med en tommestok i hånden, eller sprog når du får lov at bruge det i praksis? I 9. S arbejder vi både med individuel og niveaudelt undervisning, så du lærer mest muligt på den måde, du bedst forstår. Fagene er præcis de sammen som i en almindelig 9. klasse, men hos os er der altid to lærere og en støtteperson i timerne, som både udfordrer dig og griber dig igen.

Luk

IT JA TAK

Vi elsker computeren og de smarte systemer, der kan gøre læringen lidt nemmere.

Læs mere

Med hjælp fra din bærebare computer vil vi give dig et overblik over de mulige hjælpemidler, den indeholder. Vi løser matematikopgaver online og googler os frem til ny viden i dansk. Vi har altid to klasselokaler til vores rådighed, som selvfølgelig er udstyret med smartboards, der kan gøre undervisningen mere visuel. Computeren kan også være en hjælp, når du skal oversætte, stave eller læse.

Luk

En rummelig specialklasse

Se her om du opfylder kravene for at blive elev i 9. S

Læs mere

For at være elev i 9. S er der nogle praktiske og økonomiske forhold, der skal være på plads. Du skal tidligere have modtaget specialundervisning, og så skal der være en udfærdiget PPV (Pædagogisk-Psykologisk Vurdering). Din hjemkommune skal være indstillet på at give dig særlig økonomisk støtte for hele skoleåret. Sidst på året vurderer vi individuelt, hvilke elever der er i stand til at gennemføre 9. klasses afgangsprøven. Kontakt Afdelingsleder Heidi H. Sørensen og hør om dine muligheder.

Luk

En passende balance i min hverdag

"Klassen har især været dejlig for mig, fordi jeg til tider har brug for en breather og for lige at tage den med ro. Der er gode lærere, der hjælper, når man har brug for det. Det har gjort, at jeg har en passende balance i min hverdag på SE.”

Jakob - elev i 9. S

Støtte

Læs mere