Det lovpligtige

Med loven i ryggen får vi frihed til at skeje ud og sætte vores egne mål og visioner for din hverdag og undervisning. På denne side får du lov til at lære os at kende sådan helt ind til knoglerne.

SE’s vision

SE vil være en kristen efterskole, der giver unge et bud på meningen med livet og udruster dem til det!

 

Hvad er vi? - Vedtægter

Hvad er Sydvestjyllands Efterskole for en størrelse, og hvem bestemmer egentligt?

Læs mere her

Hvem vil vi være? - Vision

Vi har sat os nogle klare mål for hvilken skole, vi ønsker at være. Hvad kæmper vi for? Dig!

Læs mere her

Hvad tilbyder vi? - Indholdsplanen

Vidste du, at vi udover undervisning også har stilletime, nyheder og aftenkaffe på skemaet? Tag et kig på indholdsplanen og læs mere om undervisning og hverdagen generelt.

Læs mere her

Hvordan underviser vi bedst? - Evaluering

Vi ønsker ikke bare at opfylde kravene, men hele tiden blive bedre, når det handler om at lave den bedste undervisning. Derfor evaluerer vi hvert år vores indsats j.f. efterskoleloven for at holde vores høje niveau.

Læs mere her

Hvordan passer vi på dig? - Persondatapolitik

GDPR er fire bogstaver, vi tager meget seriøst. Mest for din egen sikkerhedsskyld, så du kan føle dig tryg i vores administrative hænder.

Læs mere her

Hvordan er miljøet på skolen?

Vi undersøger vores undervisningsmiljø hvert tredje år. Her kan I finde den seneste UMV-undersøgelse.

Læs mere her

SE - Et trygt sted at være

Vi tager fællesskabet og din udvikling meget alvorligt. Sydvestjyllands Efterskole er og skal være et trygt sted at være og lære. Derfor har vi udarbejdet vores helt egen mobbepolitik. 

Læs mere her

Hvilke karakterer giver vi? - Karaktergivning

Vores 10. klasse er prøvefri og dermed også helt uden karakterer. Men her kan du se, hvad eleverne i 9. klasse får i karakterbogen på SE.

Se statestik her

Hvor fortsætter eleverne? - Overgangsfrekvens

De fleste elever vælger at fortsætte på SE efter 9. klasse. Men der er da nogle, der vælger at fortsætte direkte på en erhvervs- eller ungdomsuddannelse.

Læs mere her

Sund skole

Vi ønsker at være en sund skole og har bl.a. følgende samarbejdspartnere: 

Bevidste unge

Sydvestjyllands Efterskole har indgået et strategisk partnerskab med KLF - Kirke & Medie. KLF arbejder bl.a. for at gøre os danskere bevidste og reflekterede omkring vores mediebrug, og deres påvirkning f.eks. gennem projekter som Mediemod. Dette arbejde ønsker vi at bidrage til. 

Besøg KLF

En oplagt partner!

“KLF har udviklet mange vigtige og gode ressourcer bl.a. Mediemod, som har besøgt skolen. Vi ønsker at vores elever reflekterer og tør tage stilling til deres brug af div. medier. Derfor er KLF en oplagt partner for os”!

forstander Tonny Dall Sørensen