Den kreative og skabende

Den kreative og skabende

Dine kreative sider er uendelige, og du elsker at bruge dine hænder til at skabe nye ting. Her skaber vi fysiske, smukke og nyttige ting, vi kan være stolte af, køre i eller spise.

Garagen

Garagen er åben, og i mekanikerværkstedet
er det faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen.

Læs mere

Du kan lave din gamle Puch, bygge en lerdue-kaster, renovere din traktor, bygge en havetraktor-trækker eller lave en raket... Du bestemmer! Der er ingen krav om dine evner, bare du har gå på mod og tør udfordre dig selv. Så hjælper vi hinanden. Det vigtigste i værkstedet er gensidig respekt for hinanden, vi har ansvar for hyggen og at nå de mål, vi sætter os.

Luk

Create

Create er stedet, hvor vi skruer op for de skøre ideer
og ser, hvad der dukker frem af kreative ting. 

Læs mere

Kreakælderen er åben for dine projekter. Er det en dug, der skal blive til en kjole? Garn, der skal blive til en lækker sweater? Et par bukser til en taske eller en skuffe til en hylde? Vi tager i genbrug og lader fantasien råde. Ved fælles hjælp upcycler vi vores fund, så de bliver til noget helt nyt. Du skal turde få ideer og have lysten til at skabe og hygge dig imens.

Luk

Havetræktortræk

Vi giver græsslåning en upgrade.

Læs mere

Vi roder med havetraktorer og giver dem en overhaling. Hvem ved, måske bliver det dig og din traktor, der hiver pokalen hjem i en af de mange konkurrencer, vi skal deltage i sidst på skoleåret. 

Luk

Madlavning

Vil du lære at skabe lækre smagsoplevelser.

Læs mere

Der er fokus på ung mad, og du får indflydelse på det, vi laver. Cookies eller ko, muffins eller mos - du skal nok lære det.

Hygge og socialt samvær er i centrum. Vi slutter af med at planlægge og holde en temafest! 

Luk

Minecraft

MineCraft er verdens største online spil
med over 112 millioner brugere pr. måned.  

Læs mere

Der er siden spillet blev lanceret i 2011 solgt over 180 mill. eksemplarer af spillet. Meget er blevet bygget og smadret igen i dette virtuelle univers. Som valgfag er MineCraft et elevstyret fag, hvor der er fokus på god stemning og hygge.

Luk

Keramik

Ler, ro, kreativt og skabende hænder

Læs mere

Vil du lære at skabe smukke ting, fordybe dig i en arbejdsproces og sammen med andre bruge tid på at forme leret. Undervisningen foregår i vore krea værksted, hvor vi har drejebord og en god ovn til rådighed

Luk

Makerspace

Slip din indre kreativitet fri

Læs mere

I skolens nye Makerspace skaber vi fede ting i 3D-printeren, skærer en lampe i lasercutteren eller hvad nu lige kreativiteten inspirer os til...
Slip din indre kreativitet fri.

Luk

Vil du skabe mere

Vælg krealinjen