Dans og Performanceunderviser

Vi drømmer om at kunne lave en ny linje med fokus på dans og performance og mangler et kompetent menneske til at udvikle og undervise på den.

Vil du vide mere om visionen og stillingen eller kunne du godt tænke dig at blive elev på linjen, så skynd dig at ringe til skolens forstander Tonny

Vi søger to volontører

• Vi søger to volontører fra august, der brænder for at være sammen med vores dejlige elever.
    Har gode samarbejdsevner og levende interesse for at dele liv med teenagere.
    Har humor og ønsker at møde eleverne med åbenhed og omsorg.
    Har lyst til at dele tro og fortælle om Jesus med et åbent og engageret afsæt i skolens kristne værdier.
    Kan arbejde ansvarsfuldt og selvstændigt.
    Kan undervise i et valgfag eller et af de 6 linjefag samt gå ind i opgaver som fx kontaktlærer for en gruppe elever.
    Gerne selv har erfaring som elev på efterskole.
    Evt. lyst til at være støtteperson for handicappet elev.
  • For stillingerne gælder
    Ansøgningsfristen er onsdag d. 1. februar kl. 12.00, og ansøgningen sendes til Sydvestjyllands Efterskole på se@s-e.dk. Stillingen ønskes besat med tiltrædelse den 1. august 2023, og ansættelsen vil som udgangspunkt blive en deltidsansættelses som lærer. Ansættelse sker efter overenskomsten mellem finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger fås hos skolens viceforstander Torben Linden (26717163), som også gerne viser rundt på skolen.